Våra medarbetare arbetar med ambitions- och motivations-baserade planer som är kopplade till vår vision om att leverera kreativ kommunikation på hög nivå. Ständig utveckling, utbildning och tillväxt av människor och kreatörer. Alltid med stolthet och engagemang.

Specialistkompetenser

Vi har experter inom retail, DVH, B2C och B2B. Dessutom lång erfarenhet av arbete med offentlig sektor.

Konferens, foto- och filmstudio

Du kan besöka oss både i Malmö och Hässleholm i våra generösa moderna lokaler. Vi har även egna anpassade utrymmen med studior och kök för foto och film i Hässleholm.

Vi samarbetar gärna med andra byråer, konsulter och partners

Att hitta de bästa lösningarna i ödmjuka och professionella samarbeten är något vi brinner för. Vi har ett unikt nätverk som hjälper oss och våra kunder att lyckas!

Våra kunder är långsiktiga

Vi har kunder från olika delar av Sverige. Från olika branscher och med olika behov. Våra kunder är oftast lojala och utvecklar ett långsiktigt samarbete med oss både på djupet och bredden. Det tycker vi är ett gott betyg och vid behov kan vi därför ge referenser vid förfrågan.

Medarbetare som är Google Ads- och Meta-certifierade

Inom vår organisation får du access till medarbetare som har gedigna kunskaper inom digital media.

Vi är ARU-certifierade och kan marknadsföringslagen

Som medlemmar i Komm är vi även ARU-certifierade och följer utvecklingen med nya lagar och regler. Det ger dig som kund extra trygghet i den föränderliga värld vi nu lever i.

Hög miljö- och kvalitetsprofil

Via vår koncern Exakta Group har vi sedan länge en hög miljö- och kvalitetsprofil med flertalet tillhörande certifikat. Läs Exaktas hållbarhetsrapport här!

Starka ägare

Exakta Creative är en del av Exakta Group och har nära samarbeten med andra bolag inom organisationen.