Årsmöte Hässleholms Företagargrupp (19 maj 2015)

10 maj 2016 | Okategoriserad

Årsmöte Hässleholms Företagargrupp (19 maj 2015)

Här kommer några bilder från Hässleholms Företagargrupps årsmöte, en förening där Exakta Creative är medlem. I år besökte vi bland annat Hässleholms Modelljärnvägsförening (HMJF) för att se på den fantastiska modellen av Hässleholms kommun. Denna modelljärnväg är en av Sveriges största. Vi lyssnade även på en intressant föreläsning om framtidens utbyggnad av höghastighetståg och var stäckningen eventuellt skulle gå. Hässleholm är en het kandidat. Innan vi intog en god middag på Farozon delades ett stipendium ut till designern Linda Svensson Edevint, som vi önskar lycka till i framtiden med alla sina uppdrag!

Intresseförfrågan

Låt oss kontakta dig istället!

För att ge dig en bättre upplevelse av vår webbplats placerar vi ovanligt vanliga cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår