Skyddsmatta i slottsmiljö (25 maj 2015)

Skyddsmatta i slottsmiljö (25 maj 2015)

När våra kunder Jens och Lars från Hovdala Slott var i England, så fick dom på ett av slotten dom besökte se en briljant lösning på hur tryckta golvskyddsmattor skyddar originalmattan under. Väl hemma i Hässleholm ställdes frågan till Exakta Creative om detta var något som vi kunde producera. Vi har alltid varit nyfikna och öppna för nya utmaningar, så givetvis tog vi oss an detta intressanta uppdrag! Efter fotograferingar, mätningar och en del huvudbry så levererade vi en matta som väl smälter in i den befintliga slottsmiljön!

Intresseförfrågan

Låt oss kontakta dig istället!

För att ge dig en bättre upplevelse av vår webbplats placerar vi ovanligt vanliga cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår