Vi förvärvar Almanacksfabriken

03 juni 2016 | Okategoriserad

Vi förvärvar Almanacksfabriken

Exakta Creative förvärvar Almanacksfabriken

Exakta Creative fortsätter att stärka sin position i Kristianstad med omnejd, genom förvärvet av Almanacksfabriken Kristianstad AB!

Almanacksfabriken förser kunder i hela landet med unika almanackor och dagböcker. Produkterna finns i många varianter och kan exempelvis anpassas med kundens eget bildmaterial. Produktportföljen passar väl in i Exakta Creatives produktionsapparat och vi ser en stor utvecklingspotential då efterfrågan på almanackor ökar.

Exakta Creative har tidigare förvärvat C4 Media i Kristianstad, ett av landets ledande webbutvecklings-företag med fokus på avancerade webblösningar för bland annat e-handel. Tidigare i år förvärvades även STK Design (f d Klingstedt & Co) i Kristanstad, ytterligare ett steg i vår ambition att bli regionens ledande aktör inom marknadsföring och media!

Exakta Creative har i dagsläget drygt 30 anställda och omsätter cirka 50 MSEK. Under ett och samma tak erbjuder vi helhetslösningar inom marknadsföring och media – allt från idé till färdig produkt.

EXAKTA CREATIVE

Jörgen Lindhé
VD & ägare

Patrik Palm Glize
Försäljningschef & ägare

Intresseförfrågan

Låt oss kontakta dig istället!

För att ge dig en bättre upplevelse av vår webbplats placerar vi ovanligt vanliga cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår