Filminspelning med Paolo Roberto!

08 november 2016 | Okategoriserad

Filminspelning med Paolo Roberto!

Select Wellness erbjuder användarvänliga webbaserade tränings- och friskvårdstjänster för företag och privatpersoner. I samarbete med Paolo Roberto har man skapat koncepetet ”15 minuter med Paolo”, ett dagligt träningsprogram där Paolo demonstrerar övningar genom filmer, bilder och pepp. Under två dagar i början av November så filmade vi träningsfilmerna och härnäst väntar redigering samt design och programmering av e-plattformen där filmerna ska visas.

Filmar nya övningar till #15medpaolo med Exakta Creative i Hässleholm!

Ett filmklipp publicerat av Paolo Roberto (@1paolo2) Nov 3, 2016 kl. 1:30 PDT


Intresseförfrågan

Låt oss kontakta dig istället!

För att ge dig en bättre upplevelse av vår webbplats placerar vi ovanligt vanliga cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår