Odd Molly kollektionssymbol!

12 april 2018 | Okategoriserad

Odd Molly kollektionssymbol!

Vår Art Director, Stefan Klingstedt, har ritat/designat kollektionssymbolen/arm-patch för 2014 års kollektion för Odd Molly. Ser ni kopplingen?

 

Stefan fick direktiven ”vi vill ha en symbol, något kompassliknande och bokstäverna L, V, E”.  Resultatet blev denna vackra kreation med Odd Mollys signaturhjärta, en kompass, med bokstäverna i alla väderstreck. Stefans tanke var att kompassringen i sig själv utgör O:et i L O V E och pekar mot Hjärtat (Love: följ ditt hjärta) och fjädern visar att kärleken är lika skör som en fjäder. Vi gillar det, Odd Molly gillade den och valde symbolen av åtta andra förslag från olika designers och vi hoppas ni gillar det!

//Exakta Creative

Intresseförfrågan

Låt oss kontakta dig istället!

För att ge dig en bättre upplevelse av vår webbplats placerar vi ovanligt vanliga cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår