Miss Kluck!

23 maj 2018 | Okategoriserad

Miss Kluck!

Ibland får vi vara med redan från start! Varumärket Miss Kluck är ett utmärkt exempel. Vi har varit med och tagit fram varumärkesnamnet, logotyp, varumärkesplattformen, den grafiska profilen och förpackningsdesignen – rubbet helt enkelt! Vi fotograferar även deras imagebilder! När vi började arbeta med Miss Kluck ville vi ta fram ett koncept som förmedlar lust och glädje i att laga god och nyttig mat tillsammans med familj och vänner. Vi har designat färgstarka och framträdande produkter för att väcka emotionella köpbeslut. Konceptet och marknadsföringen skulle framstå som cool eftersom unghönan faktiskt är en cool produkt på flera sätt! Unghönan smakar nämligen lika bra som kyckling, den är proteinrik och fettsnål. 

Vad säger ni, blir ni sugna på att prova något nytt? Vi har provsmakat, och vi gillar’t! 

 


Intresseförfrågan

Låt oss kontakta dig istället!

För att ge dig en bättre upplevelse av vår webbplats placerar vi ovanligt vanliga cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår