Sopsamlarmonstrena har blivit rikskändisar!

23 maj 2018 | Okategoriserad

Sopsamlarmonstrena har blivit rikskändisar!

På Exakta Creative och Exakta Software i Hässleholm samlas vi varje dag för att äta frukost tillsammans. I vanlig ordning sitter vi och pratar, bläddrar i tidningen, vi tar en tugga av vår macka och dricker vårt kaffe. I dagens tidning hittade vi dock något alldeles extra - Sopsamlarmonstrena som vi varit med och tagit fram! Gissa om vi blev stolta!? En helsida om Sopsamlarmonstrenas succé i Sverige. I reportaget står det nämligen att ca 200 kommuner har hört av sig och frågat om de får använda sig av vinnarkonceptet som vi varit med och tagit fram tillsammans med Hässleholms miljö! Fantastiskt med sån härlig respons! (Glad emoji) Reportaget hittar ni i Kristianstadsbladet :) 

Vill ni läsa mer om hur vi arbetat tillsammans med Hässleholm Miljö och Sopsamlarmonstrena kan ni klicka här!

Intresseförfrågan

Låt oss kontakta dig istället!

För att ge dig en bättre upplevelse av vår webbplats placerar vi ovanligt vanliga cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår