Sveriges Bästa Näringslivsdag

01 oktober 2018 | Okategoriserad

Sveriges Bästa Näringslivsdag

För ett tag sedan var vi på Sveriges Bästa Näringslivsdag i Kristianstad. Vi blev inspirerade av eventets huvudtalare Isabella Löwengrip, Ishtar Touailat och Fredrik Warberg som berättade om ledarskap, innovation, framtid och entreprenöriella resor och utmaningar. Vi tackar för en supertrevlig och lärorik dag!

Nedan ser ni en av våra säljare tillsammans med en av eventets huvudtalare Ishtar Touailat, som som nyligen utsågs till Framtidens Kvinnliga ledare av organisationen Ledarna och som just nu jobbar som Innovationschef på Tieto! 

 

 

Intresseförfrågan

Låt oss kontakta dig istället!

För att ge dig en bättre upplevelse av vår webbplats placerar vi ovanligt vanliga cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår