Best Solutions är en leverantör av dokument- och informationslösningar i södra Sverige. Vi på Exakta Creative har under flera år arbetat med Best Solutions kommunikation i olika kanaler såsom webb, film och animeringar.

Kund

Best Solutions

Projekt

Hemsida, foto, film och animationer

Vårt arbete

Webbdesign, fotografering, filmproduktion och animering

Film för digitalt skyltprojekt

När Best Solutions skulle installera en stor digital skyltlösning åt Söder-gallerian i Helsingborg fick vi i uppdrag att fånga installationen på film. Inspelningen av projektet sträckte sig över flera dygn och vårt arbete innefattade allt från förarbete och inspelning till klippning och efterproduktion.

Animationer till digitala medarbetare

Under 2022 lanserade Best Solutions ett nytt tjänsteerbjudande baserat på AI-teknik. Lösningen utgörs av digitala medarbetare som på olika sätt underlättar arbetsflöden för företag. Som ett led i utvecklingen av tjänsten tog vi fram animerade figurer som gestaltar de digitala medarbetarna i olika sammanhang.

Hemsida & foto

För webben har vi även gjort Best Solutions hemsida. Kunden behövde en responsiv och informativ hemsida som även uttryckte ett visst mått av humor. För personal-sidan tog vi därför dubbla bilder på personalen som fångar något av deras personlighet. Bilderna växlar sedan på sidan när användaren för musen över bilderna.