Tryck

Vi är 100% ärliga när vi säger att vi är en reklambyrå med tryck i

Under 65 år hinner man förverkliga ganska många idéer tillsammans med kunder från hela landet och i alla branscher. Som fullservicebyrå med eget tryckeri tar vi ofta ett helhetsgrepp om hela varumärkesresan från första idén om ett namn och en logotyp, till kampanjer, hemsida och alla typer utav trycksaker stora som små. Det som gör oss unika är att vi erbjuder allt detta under ett och samma tak! Det betyder att du bara har en enda leverantör som tar ansvar för allt från idé till färdig produkt - inga långa produktionstider och inga fördyrande mellanhänder. Vår moderna maskinpark är givetvis både miljö- och kvalitetscertifierad och vi erbjuder såväl snabbt digitaltryck som traditionellt offsettryck, 24 timmar om dygnet.


Teknisk support

Här samlar vi hjälpmedel som underlättar och säkerställer kvalitén vid materiallämning till oss. Här finns bland annat ICC-profiler som du behöver för att kunna simulera tryckresultatet på din bildskärm, förutsatt att du har färgkalibrerat din skärm. Härifrån kommer du också vidare till WeTransfer, en filhanteringstjänst för att skicka stora filer så som bilder och original, vilka inte kan skickas via e-post. Filerna finns tillgängliga en månad och kan laddas ned hur många gånger som helst. Du får en bekräftelse när mottagaren har tagit emot meddelande om nedladdningsbar fil samt när filen faktiskt laddas ner.

>> Ladda ner våra ICC-profiler för bestruket papper här

>> Ladda ner våra ICC-profiler för obestruket papper här

>> Ladda ner våra Exakta Creative logotyper här

>> Gå vidare till vår filhanteringstjänst här

För att ge dig en bättre upplevelse av vår webbplats placerar vi ovanligt vanliga cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår